Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

   Alneruds hästgård i Tiveden

     

                Bed, box och breakfast    Ridleder Tiveden           Tivedens faciliteter      Vandringsleder

  

 

 

Gästbok

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

fialia hemsida 
2014-12-07 19:05
Hej. hamnade här med tärningarna trevlig hemsida du har. fina hästar. de är ståtliga och vackra djur

ha en bra dag/kväll/natt.. vet inte när du kommer läsa detta
Bili hemsida 
2014-09-18 08:40
Hej och tack så mycket till er också! Så roligt att få prata häst och annat och att ni blev nöjda med er vistelse här.
Jag har lagt bilder här på hemsidan om ni vill titta, om ni inte vill ha bilder här så får ni säga till. Gå in på "galleri" och "ridleder Tiveden". Med vänlig hälsning Birgitta med hopp om återseende.
ändrad 1 ggr, senast 2014-09-18 08:42 av Bili[svara]
Anna Karlsson 
2014-09-15 22:05
Hej Birgitta! Jag såg gästboken på kvällen, men sedan glömde jag av att skriva i den. Så nu gör jag det här istället Vilket smultronställe vi och våra hästar kom fram till i fredags. Trötta, men glada fick vi ett oerhört varmt mottagande av dig! Allt var så fantastiskt, boendet, maten och hagar till hästarna. Tack för den stora omsorgen och glädjen du gav oss. Vi fick en fortsatt jättefin ridtur de två andra dagarna också. Ett äventyr vi kommer att bära med oss hela livet, och minnas med värme och stor glädje. Tusen tack Birgitta! /Anna o Sigrid, Maria o Totte, Christina o Duva.
Eva S hemsida 
2014-08-09 18:41
Visst har det varit en otrolig sommar. Börjar jobba igen på måndag. Får se då om vi kan få till något före jul? Roligt se att du rider Farina!
Svar till Eva S:
Bili hemsida 
2014-08-10 22:03
Ja den här sommaren går nog till historien! Skönt har det varit, mycket bad och lata sej för min del. Nu är det en del projekt här hemma som ska göras när det har blivit lite svalare, det är bra det med att ha nåt för sej. Vi ska nog få till nåt här i höst, vi får jobba på det. Kram!
Eva S hemsida 
2014-04-19 21:20
Önskar er en fin påsk!
Svar till Eva S:
Bili hemsida 
2014-04-21 09:09
Tack detsamma Eva! Tänk om vi kunde ta oss iväg på en liten utflykt nån dag? Kram
Norrlövsta hemsida 
2014-04-10 16:00
Hej Birgitta!
Har våren kommit till Tiveden ? Här skiner solen idag men det blåser iskalla vindar så man har ingen större lust att rida men jag ska ut iallafall och fånga mig en häst. Hoppas allt är bra med er alla och alla hästarna.

Kram Britt-Marie
Svar till Norrlövsta:
Bili hemsida 
2014-04-19 08:50
Hej! Ja det är mycket vår, den har varit lång och fin, det gör inte så mycket att värmen väntar lite, då får man njuta länge av vad som (man hoppas) komma skall i form av en lång fin sommar.
Har ni några ridplaner här i sommar? Kram Birgitta
Ann-Louise 
2014-03-06 13:25
Hej! Via nätet kikar jag nyfiket på området runt Tiveden och era fina ridleder. Jag har aldrig varit där men hör så mycket gott om det. Men en sak jag undrar över är hur mycket insekter ni har sommartid? Mygg? Knott? Flugor? Jag har en häst som lätt får panik av dessa och sommaren kan vara en plåga för honom. Han står aldrig på stall så mycket som den här tiden. Vi bor själva intill både stillastående och rinnande vatten och har därför enormt mycket mygg och knott så jag funderar helt enkelt på att åka bort i sommar, ta med mig hästen under värsta insektsperioden och göra nåt roligt. Så därför min undran hur det ser ut runt omkring er.

Mvh

Ann-Louise & Bailador
Svar till Ann-Louise:
Bili hemsida 
2014-03-06 21:38
Hej! Roligt att du hör gott om ridleder Tiveden!

Visst är det en del insekter här också, knott på försommaren och broms när det är varmt. Det är lite olika från ställe till ställe, just här där jag bor är det ganska öppet och kan blåsa en del, vi bor ju inte vid sjö heller, så vi har det rätt bra. Jag har inte behövt klä på hästarna insektstäcken och jag har hästarna ute dygnet runt från så tidigt som möjligt till så sent på hösten som möjligt.

Du är välkommen att komma hit och prova på, hästar är väl olika känsliga också. Kommer du hit till mej finns ju möjligheten att hyra box om det skulle bli besvärligt.
Med vänlig hälsning Birgitta
Eva S hemsida 
2014-02-13 19:34
Hej,hej. Sitter här och kikar runt lite. Bloggvärden är dock inte vad den varit. Hoppas allt är bra med dig och att vi kan få till en liten träff snart! Kram på dig.
Svar till Eva S:
Bili hemsida 
2014-02-14 11:27
Nej jag är knappt aldrig ute och kikar på bloggar, upplever att tiden inte räcker men det är väl prion förstås. Jag har haft nästan helt ledigt från jul så en träff vore väl inte omöjligt Kram
Eva S hemsida 
2013-11-19 18:43
Hej du där! Har du lagt in några bilder på din nya häst? Var i så fall? Ville försöka komma upp och se den i verkliga livet. Har bara blivit lite mycket här så jag har lite svårt koncentrera mig. Det blir bättre och nu ska jag fålla dukar. Vi hörs!
Svar till Eva S:
Bili hemsida 
2013-11-21 17:03
Hej, jag är väldigt slö med datandet just nu, har inte haft nån lust känns det som. Men ska försöka få till det snart med bilder på nya pållen, vi ska på kurs på lördag i Gårdsjö, kanske kan ta några då. Men du får gärna komma och titta på honom "irl" (som ungdomarna uttrycker sej ). Fast rätt mycket jobb nu ett tag framöver, får se när vi kan få till det.
Britt-Marie 
2013-10-17 19:40
Hej Birgitta!
Det var ett tag sedan vi "hördes Av". Här är allt som vanligt. Fullt med jobb med hästarna. Vår 4 åring har haft strålröta å köparen hoppade av men han ser ut att vara ok igen.Försöker hålla igång dom andra men det känns som om tiden bara rusar iväg. Du måste berätta lite om ditt nyförvärv jag är ju nyfiken. Ute regnar det nu och vintern står för dörren känns det som. Hoppas allt är bra med er . Kram Britt-Marie
Svar till Britt-Marie:
Bili hemsida 
2013-10-18 08:34
Hej! Ja visst är det så! Redan så långt i oktober och nu hade det snöat inatt här litegrann. Jag är ingen vinterälskare, nej, sommar och sol om jag får välja.

Sälja hästar är ett nummer för sej verkar det som. Har haft en intresserad tjej här som har provat Farina några gånger och gillat henne men något beslut har det inte blivit. Skulle önska att hon hamnar hos nån som vill och kan ta vara på hennes kvaliteér men det vill förstås alla som säljer sin häst.
Min nya häst är en 15 årig varmblodstravarvalack. Jag har bara ridit ett par ggr än men han är framåt och lydig och tycker om att gå i skogen så det kommer säkert att bli bra. Han är snäll att hantera och det är nog så viktigt för mej. Ska lägga lite foton här när jag fått till några bra.
Vi hade sista ridledgästerna här förra helgen, det var egentligen meningen att de skulle kommit i maj men de fick sjuk häst och fick komma nu istället. De ( och vi!) hade verkligen tur med vädret! Oktober är lurigt och vi var rädda att inte kunna ha varmt nog i lillstugan men det gick bra.

Annars har det varit väldigt lugnt från ridleden för min del, kanske förra årets väder skrämde ridfolk? Fast i så fall borde det bli många nästa år .
Har ni gjort nån ritt i sommar? Hur är det med Barbie?
Ha det så bra, kram!

 

< Föregående sida  Nästa sida >  Sista sidan >>
Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
.

Klicka på länken nedan för karta!

 kartor.eniro.se/Query

E-mail för info:

big_lin53@hotmail.com

Ridande gäster sommaren -17

Elisabeth, Eva J. och Eva B. på hästarna Totte, Bianca och Queenland.

Maria och Martin på hästarna Hnokki och Fille.

Liselotte och Cecilia på hästarna Gaumur och Frenja.

 

Ridande gäster sommar-16

Linda med sin häst My Little Rockette

Elisabeth, Eva och Eva på hästarna Totte, Queenland och Bianca

Carina och Margareta på hästarna Docka Blåklocka och Ronja

Margareta, Gunilla och Anne-Lie på sina hästar Viper, Rökkvi och Alfur

Maria och Martin på hästarna Fille och Hnokki

 

Ridande gäster sommar-15

Elisabeth och Eva på sina hästar Totte och Queenland

Cecilia och Linda på sina hästar Aska och Ella

Marianne och Gunilla med sina hästar Dimma och Freya 

Helena och Maria med sina hästar Arkan och Loke (Look at me)

Anna-Karin och Britt-Marie med sina hästar Midde och Barbie

 

Ridande gäster sommar-14

Magnus och Katarina på sina hästar Lara och Mr Simpson

Elisabeth och Eva på sina hästar Totte och Queenland

Helena och Maria på sina hästar Arkan och Mynta

Christina, Anna och Maria på sina hästar Duva, Sigrid och Totte